Képek kampánycsend idejére

Már csak három oldalnyira vagyok a szakdolgozatom utolsó mondatától, viszont félóránként meg kell állnom pihenni a csúcsra vezető emelkedőn.

Ha nem zuhant volna ma le az a bizonyos repülő, valószínűleg eszembe se jut felkeresni a  Gazeta Wybrocza.pl-t, annak ellenére, hogy külpol. újságíráson mennyire istenítette az oktató tavaly.

Fényévekkel színvonalasabb a fotórovatuk, mint itthon bárkinek. Kötelező RSS-be rakni. Tele van színvonalas, nagyfelbontású sorozatokkal, mint például ez a zsidó ünnepet bemutató. (Antiszemitizmus elleni demonstráción voltam én is fotózni a héten, az meg hétképe is lett, bibiii.)

Kicsit elgondolkodtatott. Ha tőlünk kettővel Északra van igény egy ennyire jól összerakott fotórovatra, itthon miért nincs?

Ha már Lengyelország, akkor ott van Pep Bonnet lengyel szénbányászokról készített sorozata is. Bár nem egy Acélváros, de hangulatban közelít hozzá. Pep Bonnet egész portfolióját érdemes átnézni. Kegyetlen jó képek, még akkor is, ha távol áll tőlem az a hdr-szerű túlhúzott tónusvilág, amivel elég gyakran él.

Amennyiben szeretnénk a szombat délutáni nyugalmunkat tovább zavarni, Túry Gergő torokszorító sorozata a Bethesda kórházról is rendelkezésünkre áll hozzá. Ennél embert próbálóbb témát hazai keretek közt nem nagyon tudok elképzeni, pedig gondolkodtam rajta, mi lehetne.

Steril eyecandynek meg itt van a  Pixels, amiben a 8bit igázza le a világot. A legjobb kreatív dolog a héten. Másztszí. Meg ez is a victoria's secret modelljeiről. Bármi is legyen az a Victoria's Secret.

Most ennyi, megyek és befejezem a szakdogám. Vagy nem.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése